DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Dr. Özkan’ın Seçim koordinasyon Merkezi Açıldı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Dr. Özkan’ın Seçim koordinasyon Merkezi Açıldı

İyi Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Bülent Özkan, seçim koordinasyon merkezinin açılışını gerçekleştirdi. Burada yaptığı konuşmasında Mersin’in sorunlarına dikkat çeken Dr. Özkan, “Gıdaya fahiş fiyatlar nedeniyle ulaşamayan fakir fukara yerel yönetimlerden de umudunu kesmiş durumdadır. Biz göreve gelmemiz halinde her alanda üretimi destekleyeceğiz. İnsanımız eti, sütü yiyebilecek. Biz çevreci bir seçim kampanyası yapacağız. Gürültü ve ses kirliliğine vatandaşlarımızı boğmayacağız. Bizlerin farkındalığı hissedilmeye devam edecek” dedi.

İyi Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Bülent Özkan, seçim koordinasyon merkezinin açılışını gerçekleştirdi. GMK Üzerinde bulunan seçim ofisinin açılışına katılan İyi Parti Genel Sekreteri Ayfer Yılmaz, İyi Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, Önceki dönem İyi Parti Mersin Milletvekili Behiç Çelik, İyi Parti Disiplin Kurulu Başkanı Süleyman Çetin ve belediye başkan adayları ve çok sayıda partililerle bir araya geldiler.

Burada bir konuşma yapan İyi Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Bülent Özkan, öncelikle çevreye duyarlı bir seçim kampanyası yapacaklarını belirterek, “ Ben, seçimlerin sonuna kadar çevreci bir kampanya yapacağım. Araçlara ses düzeneği bağlayarak çevreyi rahatsız etmeyeceğiz. Çünkü ben bir doktorum ve ruh sağlığının ne kadar önemli olduğunu biliyorum. İnsanın bin bir türlü halini var. Hastası olan, yasta olan, bebeği olan, yaşlısı olan ders çalışan öğrencilerimiz var. Gürültü kirliliğine karşıyız. Bugün Türkiye ekonomideki kriz yüzünden büyük sorunlar yaşıyor. Gıdaya fahiş fiyatlar nedeniyle ulaşamayan fakir fukara yerel yönetimlerden de umudunu kesmiş durumdadır. Biz göreve gelmemiz halinde her alanda üretimi destekleyeceğiz. İnsanımız eti, sütü çok ucuza alıp yiyebilecek. Bizlerin farkındalığı hissedilmeye devam edecek ve kazanacağımıza inanıyorum. İki kutup arasına sıkışan siyaseti İyi Parti ve halkımızla açacağız” dedi.

Açılıştan kareler