DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

İYİ Parti Aday Tanıtım Toplantısı Gerçekleşti

Yayınlanma Tarihi : Google News
İYİ Parti Aday Tanıtım Toplantısı Gerçekleşti

İYİ Parti, “2024 Yerel Seçim Beyannamesi ve Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı”nı ATO Congresium’da düzenledi. Toplantıya 81 ilden gelen adaylarla birlikte Mersin’den Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Bülent Özkan, Yenişehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Arıcan, Mezitli Belediye Başkan Adayı Yaşar Karadağ ve Bozyazı Belediye Başkan Adayı Mehmet Türe katıldı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, toplantıda seçim beyannamesini açıkladı ve şu ifadeleri kullandı: “Bugün milletimiz gittikçe büyüyen yoksulluk sarmalıyla karşı karşıya. İYİ Parti olarak, şehirlerimizde yoksullukla mücadelenin odağına gençleri, kadınları, çocukları ve emeklileri alıyoruz. Yurt imkânları sunacağız.”

Akşener, ayrıca şehirlerdeki tabela standartlarını belirleyerek kent estetiğini koruma ve yabancı tabelaların önüne geçme sözü verdi. Kültürel dokuyla bağdaşmayan işletmelerin ve mahallelerin sona erdirilmesine vurgu yaptı.

Parti ayrıca, yerel yönetimlerde “İyi Belediyecilik” anlayışını benimseyerek, şehirlerin fiziksel ve toplumsal yapısını güçlendirmeyi, konut üretiminde yatay mimarinin yaygınlaşmasını sağlamayı hedefliyor.

Söz konusu toplantıya katılan İyi Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Bülent Özkan da, İYİ Parti’nin farklı bir yaklaşım sunacağını belirterek, seçim çalışmalarına başladıklarını ve Mersin’e “İyi Belediyecilik” getireceklerini söyledi.

Dr. Özkan, “Biz kampanyamızı yaparken özellikle çevreye kirliliği yapmadan ve insanlarımızı rahatsız etmeden gerçekleştireceğiz. Mersin, ülkemiz için çok önemli bir kenttir. Bünyesinde barındırdığı potansiyeli göreve geldiğimizde harekete geçireceğiz. İyi Belediyecilik gerçekten yerel yönetimlerde büyük başarılara imza atacaktır. Bir takım anketler yapılarak kamuoyunda algı oluşturulmak isteniyor. Fakat böylesi etik dışı yaklaşımlar bizi engelleyemeyecektir. Biz kararlıyız ve Mersin’i iyi belediyecilikle buluşturacağız. Mersinliler layık oldukları hizmeti bizden görecektir” dedi.