DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

MHP’li Sosa, adaylara oy istedi

Yayınlanma Tarihi : Google News
MHP’li Sosa, adaylara oy istedi

MHP Toroslar Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Hasan Sosa, Mersin genelindeki bütün belediye başkanlıklarını kazanacaklarına yönelik iddialı açıklamalarda bulundu. Toroslar Güneykent mahallesinde MHP’li adaylara oy isteyen Sosa, “Çarşı Pazar geziyoruz. Toroslar insanı kararını bugünden vermiş durumdadır. Kiminle konuşuyorsak, Toroslar’da belediye başkan adayımız Sayın Ali Öz’e oyunu vereceklerini söylüyorlar. Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Serdar Soydan’a büyük teveccüh var. Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’ye de vatandaşların büyük saygısı ve sevgisini görüyor olmamız partimizi iddialı hale getiriyor. Öte yandan Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi, gerçek belediyecilik anlayışı, Cumhur İttifakı değerlerine sıkı sıkıya bağlılıkla mümkün olur. Bu değerler; milletimize hizmet etmek, adalete ve hakkaniyete riayet etmek, birlik ve beraberlik içinde hareket etmek gibi esaslardır.” dedi.

DCIM100MEDIADJI_0028.JPG

Sosa, Toroslarda yaşayan her vatandaşın yaşam standartlarını yükseltmek ve geleceğe umutla bakmalarını sağlamak için çalışacaklarını ifade etti. Torosları daha yaşanabilir ve güzel bir yer haline getirmek için herkesin gayret ve desteğinin önemli olduğunu vurgulayan Sosa, birlik ve beraberlik içinde tüm farklılıklara rağmen ortak hedeflerine odaklanacaklarını söyledi.

Sosa, Toroslarda vatandaşların desteğiyle mutlu, huzurlu ve refah içinde bir Torosların temellerini birlikte atacaklarına inandığını belirtti.