DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Soydan Habertürk’e konuştu

Yayınlanma Tarihi : Google News
Soydan Habertürk’e konuştu

Habertürk’ten Mehmet Akif Ersoy’un sorularını yanıtlayan Cumhur İttifakı’nın ve MHP’nin Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Serdar Soydan, gündem konusu olmayı başardı.

Mersin’in geleceğine dair umut veren vaatler Cumhur İttifakı’nın Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Serdar Soydan’dan geldi. Soydan, şehrin önemli sorunlarına çözüm odaklı yaklaşarak, öncelikli olarak ulaşımı ele aldı. “Mersin’in hizmete ihtiyacı var. Mersinli hemşehrilerimiz ne işine ne de evine zamanında gidebiliyor, bunu çözeceğiz” diyen Soydan, şehrin potansiyelini ve kimliğini de ön plana çıkardı.

Soydan, Mersin’in doğası, kültürü ve ekonomik potansiyeliyle Türkiye’nin öne çıkan şehirlerinden biri olduğunu belirtti. Sahip olduğu 321 kilometrelik sahil şeridiyle dikkat çeken Mersin’in, tarım ürünleriyle de öne çıktığını ifade etti. Ayrıca liman kenti ve lojistik açıdan da önemli bir konumda bulunan Mersin’in geleceği için ortak çalışmaya vurgu yaptı.

Öncelikli vaadinin eşit ve adaletli bir yönetim modeli olduğunu belirten Soydan, belediye çalışanlarının mutluluğuna da önem verdiğini dile getirdi. Siyasi ve dünya görüşüne bakmaksızın herkesin hak ettiği değeri görmesi gerektiğini vurgulayan Soydan, mevcut yönetimin uygulamalarını da eleştirerek, işten çıkarılan çalışanların yanında olacaklarını söyledi.

Soydan’ın açıklamalarıyla birlikte Mersin’in geleceğine dair umutlar artarken, seçim sürecinde şehrin ihtiyaçlarının karşılanması ve hizmetlerin etkin bir şekilde sunulması bekleniyor.