DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Güneş, göreve hazır

Yayınlanma Tarihi : Google News
Güneş, göreve hazır

Önceki dönem CHP Mersin Merkez İlçe Başkanı Hidayet Güneş’e, önümüzdeki ay içinde gerçekleşecek CHP İl Kongresi’nde il başkanlığına aday olması yönünde parti üyeleri tarafından artan talepler dikkat çekiyor. Güneş’in CHP’ye katkı sağlayacağı düşüncesine sahip olan partililer, “CHP’nin bu yerel seçimlerdeki başarısını tekrarlamakla birlikte, gelecekte iktidar hedefi doğrultusunda umut verici adımlar atması gerekiyor. Partimizin deneyimli isimlerinin bu süreçte görevlere talip olması ve kongrelerde adaylığını koyması önemlidir. Hidayet Güneş, eğitimi, siyasetteki başarıları ve tabandaki beklentilere uygunluğu ile dikkat çeken bir isim ve onun il başkanlığı yarışında olmasını istiyoruz” şeklinde görüş belirttiler.

Önceki dönem CHP Mersin Merkez İlçe Başkanı Hidayet Güneş, bu taleplerle ilgili görüşlerini paylaşırken, parti başarısı için hangi pozisyonda olursa olsun çalışmaya hazır olduğunu ifade etti. Özellikle ülkenin zorlu durumu ve ekonomik krizin etkisi altında bulunduğunu belirterek, parti içi rekabet yerine birlik ve beraberlik içinde hareket etmenin önemini vurguladı.

Güneş, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in başarılı dönemi üzerinde de durarak, siyaset üstü hizmet anlayışının Erdemli İlçesi’nde dahi CHP’nin ikinci sıraya yerleşmesinde etkili olduğunu belirtti.  Konuya ilişkin görüşlerine başvurduğumuz önceki dönem CHP Mersin Merkez İlçe Başkanı Hidayet Güneş, partisinin başarısı için hangi mevkide olursa olsun çalışacağını belirterek, “Bugün gelinen noktada sen ben çekişmesi içerisine girmek son derece yanlıştır. Çünkü ülkemizin nasıl bir çıkmaza sürüklendiğini görmekteyiz. Özellikle ekonomik kriz hala derinleşerek devam ederken CHP halkımızın umudu olarak ortaya çıkmaktadır. Yerel seçimlerde tekrar başarıyı yakalamak için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmak zorundayız. Önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan kongremizden daha da güçlenerek çıkacağımıza inanıyorum. Beni il başkanlığına layık gören partililerimize çok teşekkür ediyorum. Fakat ben sadece il başkanlığı görevine değil, partimin bana verceği her görevi seve seve yerine getiririm. İl başkanı olarak da, sade bir üye olarak ta aynı kararlılıkla partimizi başarıya taşıma konusunda kararlılığım devam etmektedir “ dedi.

Partisinin geleceği için her türlü çabayı göstermeye hazır olduğunu ifade eden Güneş, il başkanlığına layık gören parti üyelerine teşekkür ediyor. Ayrıca sadece il başkanlığı görevine değil, partisinin verdiği her türlü görevi seve seve yerine getireceğini belirterek, parti başarısını taşıma konusundaki kararlılığının devam ettiğini vurguluyor.